solitaire-z-windows-8-a-windows-10-prekrocil-meznik-100-milionu-unikatnich-hracu
Novinka Solitaire z Windows 8 a Windows 10 překročil mezník 100 milionů unikátních hráčů!

Solitaire z Windows 8 a Windows 10 překročil mezník 100 milionů unikátních hráčů!

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

1. 9. 2016 13:15 4

Solitaire. Karetní hra, která někomu může přijít jako zbytečný a neskutečně nudný herní přívěsek operačního systému Windows, překročila mezník 100 milionů unikátních hráčů. Při příležitosti 25. výročí Solitairu o tom informovala společnost Microsoft na webu Xboxu.

Reklama

Počet unikátních hráčů přitom pochází pouze ze Solitairu nacházejícího se v operačním systému Windows 8 a Windows 10. Kdyby měl Microsoft možnost spočítat unikátní hráče Solitairu ze všech verzí svého operačního systému, dostali bychom se ještě k mnohem pikantnějšímu číslu.

Solitaire z Windows 8 a Windows 10 překročil mezník 100 milionů unikátních hráčů!
i Zdroj: PCTuning.cz

Z uveřejněných informací dále vyplývá, že každý den je hráči v průměru odehráno 55 milionů her Solitaire Collection. Xbox Live Achievements přitom prozrazují, že v této hře se hráčům podařilo získat celkové skóre přesahující 1,3 miliardy.

Vedle toho Microsoft uvedl, že Solitaire je jednou z nejhranějších her všech dob na operačním systému Windows.

Úspěch Solitairu chce Microsoft dále využít. Při příležitosti 25. výročí této hry chystá vydání verze pro mobily s Androidem a iOS. Té bychom se měli dočkat někdy na podzim.

Ale ani počítačoví hráči nepřijdou zkrátka. Na podzim se Microsoft chystá vydat nový herní mód s názvem Events. Ten by do hry měl přinést hromadu odměn i možnost poměřit své síly s kamarády a s ostatními hráči.

 Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama