pri-koupi-telefonu-huawei-p9-lite-muzete-ziskat-darek-zdarma
Novinka Při koupi telefonu Huawei P9 Lite můžete získat dárek zdarma

Při koupi telefonu Huawei P9 Lite můžete získat dárek zdarma

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 8. 2016 11:30

Huawei spustil speciální limitovanou akci, v rámci které zákazníci při koupi smartphonu P9 lite obdrží jako dárek chytrý fitness náramek Color Band A1. Ten je odolný proti prachu a vodě, upozorňuje na příchozí hovory, zprávy nebo e-maily, monitoruje sportovní aktivitu, spálené kalorie nebo UV záření. Akce trvá u vybraných partnerů do konce září, nebo do vyprodání zásob.

Reklama

Huawei P9 lite se v měsíci červenci zařadil k nejprodávanějším chytrým telefonům v ČR. Zákazníky láká na slušnou výbavu, ve kterí nechybí Full HD IPS displej, procesor HiSilicon Kirin 650 či čtečka otisku prstů, která je nejen bezpenčostním garantem, ale umožňuje i ovládání řady dalších funkcí, například stáhnout notifikační lištu, fotografovat, procházet fotky v galerii nebo rychle vypnout budík. Hlavní fotoaparát P9 Lite má rozlišení 13 Mpx a světelnost clony je f/2.0. Přední fotoaparát je 8Mpx.

V rámci limitované akce nyní zákazník při zakoupení telefonu P9 Lite získá jako dárek fitness náramek Color band A1 v černé barvě. Síť partnerů, stejně jako další informace o akci jsou dostupné na odkaze www.huaweibundle.com/cz. Akce trvá do konce září, nebo do vyprodání zásob. Fitness náramek je momentálně v ČR dostupný pouze jako dárek k P9 lite. Samostatné uvedení na český trh Huawei předpokládá do konce roku.

Color Band A1

Náramek ve spojení se smartphonem upozorní uživatele na příchozí hovory, SMS, nebo e-maily. Dokáže monitorovat spánek, měřit spálené kalorie, velikost UV záření nebo fyzickou aktivitu (rozpozná řadu aktivit, jako je chůze, běh nebo jízda na kole). Color Band A1 je také odolný proti vodě i prachu.

Zdroj: Huawei

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama