rollei-uvadi-nove-autokamery-car-dvr-300-a-car-dvr-310
Novinka Rollei uvádí nové autokamery Car-DVR-300 a Car-DVR-310

Rollei uvádí nové autokamery Car-DVR-300 a Car-DVR-310

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 8. 2016 15:30

Společnost Rollei uvádí na našem trhu nové kamery do auta pro zaznamenávání dopravních situací, kolizí a incidentů. Novinky jsou vhodné pro všechny řidiče od začátečníku až po profesionály.

Reklama

Díky vestavěnému GPS modulu dokáží kamery zaznamenat nejen obraz jízdy, ale také rychlost a trasu. Záznam videa se ukládá na microSD kartu a je možné jej přehrát v počítači pomocí dodávaného softwaru, který současně s videem ukazuje také aktuální polohu na Google Maps s údaji o poloze a rychlosti.

Oba modely (CarDVR-300 a CarDVR-310) jsou vybaveny barevným displejem pro snadné nastavení a živý náhled. CarDVR-310 navíc nabízí snímkovací frekvenci 60fps při Full HD rozlišení a 30fps u rozlišení 2K. Mezi další funkce patří automatické spuštění po nastartování auta, G-Sensor zaznamenávající prudké brždění, kolizi, či změnu směru a tím ochráněné záznamy.

Kamery jsou vybavené integrovanou baterií kapacity 470 mAh, která slouží pro provoz při výpadku napájení, které je zprostředkováno napájecím adaptérem do zásuvky zapalovače pro 12V/24V. Instalace na čelní sklo se provádí pomocí kompaktní přísavky, která tak nezavazí ve výhledu řidiče.

Doporučené koncové cena Rollei CarDVR-300 činí 2 890 korun s DPH. Model CarDVR-310 může být váš za 3 590 korun. Na obě kamery se vztahuje záruka výrobce dva roky.

Rollei uvádí nové autokamery Car-DVR-300 a Car-DVR-310
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Rollei

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama