modularni-minipocitac-acer-revo-build-zlevnuje
Novinka Modulární minipočítač Acer Revo Build zlevňuje

Modulární minipočítač Acer Revo Build zlevňuje

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 8. 2016 11:30 1

Modulární počítač od Aceru se sice v tuzemských obchodech začal prodávat teprve nedávno, přesto už stihl výrazně zlevnit. V základní konfiguraci ho lze pořídit za zhruba 3 400 korun s DPH. Nižší cenovku má také výkonnější varianta s procesorem Core i3. Ještě na konci července se prodávala za 15 000 korun, aktuálně ji však lze zakoupit už od 13 235 Kč.

Reklama

Základní sestava Acer Revo Build je dodávána s dvoujádrovým procesorem Intel Celeron N3050, 2 GB operační paměti a 32GB SSD jednotkou. Na té je předinstalovaný operační systém Windows 10. Tempo dražšího modelu pak udává výkonnější čip Intel Core i3 6100U, který má k dispozici 8 GB operační paměti a 1TB pevný disk v základu.

Jen pro připomenutí: Acer Revo Build je malá černá krabička o velikosti 12,5 × 12,5 cm, která zaujme nejen sympatickými rozměry, nýbrž také tím, že je modulární. Díky tomu si počítač můžete snadno seskládat dle svého gusta, přičemž můžete vybírat z modulů jako je například záložní zdroj, audio blok či výkonnější grafická karta. Pro připojení různých modulů slouží pogo konektory, které reprezentují rozhraní USB 3.0. K tomu se zde nachází i pár magnetů, které mají za úkol držet jednotlivé bloky pohromadě.

Modulární minipočítač Acer Revo Build zlevňuje
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama