headset-cooler-master-masterpulse-s-technologii-bass-fx
Novinka Headset Cooler Master MasterPulse s technologií Bass FX

Headset Cooler Master MasterPulse s technologií Bass FX

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 8. 2016 11:30 3

Cooler Master uvádí headset MasterPulse s technologií Bass FX. Novinka je určená zejména hráčům, ale také běžným uživatelům pro poslech hudby.

Reklama

Černá sluchátka jsou vyhotovena v lehkém designu (jen 332 gramů) využívajícím pevnou hliníkovou vnější konstrukci a nastavitelnou čelenku. Flexibilní hlavový most je změkčen samostatnými pěti polštářky obepínajícími hlavu, zároveň jím je veden kabel vedoucí k druhé mušli.

Polstrované, odnímatelné náušníky by měly zaručit, že sluchátka nebudete chtít sundat ani při dlouhodobém hraní a výrobce dále tvrdí, že také dobře blokují nežádoucí hluk z okolí. Provedení headsetu dokresluje červený plochý kabel imunní proti zamotání, na kterém se nachází box pro ovládání hlasitosti a de/aktivaci mikrofonu.

Cooler Master MasterPulse Over-ear poskytují 2.0 kanálový zvuk prostřednictvím 44mm měničů s důrazem kladeným na výkon basů. Ten umocňuje také patentovaná technologie Bass FX dostupná tzv. „za běhu“ odejmutím, resp. nasazením magnetických krycích panelů na náušníky bez nutnosti externího napájení nebo softwarového zásahu. Odejmutí panelů otevře rezonanční komoru a zvýrazní tak nižší frekvence s dominantními bassy.

Headset disponuje mikrofonem ukrytým v levé mušli a díky 3,5mm čtyřpólovému jack konektoru jej lze připojit také k mobilnímu telefonu. Dodávaný Y adaptér, rozdělující signály, umožňuje připojení k počítači.

Univerzální headset Cooler Master MasterPulse je dostupný za doporučenou koncovou cenu 2 000 Kč s DPH pro Českou republiku a 74 euro s DPH na Slovensku.

Headset Cooler Master MasterPulse s technologií Bass FX
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama