deus-ex-mankind-divided-vychazi-pristi-tyden-trailer
Novinka Deus Ex: Mankind Divided vychází příští týden [trailer]

Deus Ex: Mankind Divided vychází příští týden [trailer]

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 8. 2016 11:30

Na příští týden se jistě těší spousta hráčů. Aby také ne.Vychází totiž futuristická akce Deus Ex: Mankind Divided od vývojářů ze studia Eidos Montreal, ve které se pustíte do boje proti utiskovaným ve světě, který je rozdělen názorem na mechanické augmentace.

Reklama

Aby vývojáři na blížící se datum uvedení hry upozornili, zveřejnili povedený launch trailer, který se snaží nalákat ke koupi a podle nás se mu to docela dobře daří.

Deux Ex: Mankind Divided vychází 23. srpna, tedy příští úterý, a to na PC a konzole PlayStation 4 a Xbox One. Hráče s počítači asi nejspíše trochu zamrzí, že vývojáři nestíhají dodělat DirectX 12 verzi hry a v době zahájení prodeje tedy bude možné hrát jen v DirectX 11 režimu. Na druhou stranu, doplňujícího bpatche bychom se měli dočkat v řádu týdnů.

„Navzdory našim dřívějším slibům musíme oznámit, že PC hra nebude v době vydání podporovat DirectX 12. Zbývá ještě provést nějakou práci a optimalizace, aby hraní v DX12 poskytlo kvalitní zážitek. Naši vývojáři na všem tvrdě pracují, abychom mohli vypustit záplatu nejpozději v týdnu od 5. září,“ omlouvá se studio Eidos Montreal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama