zitra-startuji-predobjednavky-na-samsung-galaxy-note-7
Novinka Zítra startují předobjednávky na Samsung Galaxy Note 7

Zítra startují předobjednávky na Samsung Galaxy Note 7

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 8. 2016 18:00

Předobjednávky na první kusy prémiového modelu Samsung Galaxy Note 7 startují již zítra. Při objednávce telefonu u vybraných partnerů dostanou zákazníci brýle pro virtuální realitu Gear VR jako dárek.

Reklama

„Vzhledem k očekávané velké poptávce by zájemci neměli váhat, nabídka platí od 16. srpna do vyčerpání zásob, nejpozději však do 30. srpna,“ upozorňuje výrobce. Smartphone bude k dostání v modré, stříbrné a černé variantě za doporučenou maloobchodní cenu 23 799 Kč včetně DPH.

Samsung Galaxy Note 7 je telefon určený pro práci i zábavu, a to především díky dotykovému peru S-Pen a speciálnímu softwaru, který je na něj navázán. Phablet má oboustranně zakřivený 5,7palcový displej s vynikajícími zobrazovacími schopnostmi a ochranným sklem Gorilla Glass 5. Energii pro výkonný osmijádrový procesor a 4GB operační paměť dodává 3 500mAh baterie s podporou rychlého nabíjení bezdrátově nebo přes kabel pomocí nového USB-C rozhraní.

Interní paměť o velikosti 64 GB lze dále rozšířit pomocí microSD až na 256 GB. Uživatelé Galaxy Note7 budou moci také využít až 15 GB volného místa pro ukládání a obnovování informací na Samsung Cloud. Zárukou kvalitních snímků a prvotřídního videa je fotoaparát s rozlišením 12 Mpx a objektivem o světelnosti f/1,7.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama