za-dobiti-platebni-kartou-pres-aplikaci-muj-vodafone-ziskaji-zakaznici-10-kreditu-navic
Novinka Za dobití platební kartou přes aplikaci Můj Vodafone získají zákazníci 10 % kreditu navíc

Za dobití platební kartou přes aplikaci Můj Vodafone získají zákazníci 10 % kreditu navíc

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 8. 2016 10:00

Deset procent kreditu navíc mohou od 1. srpna do 30. září získat všichni majitelé předplacených Vodafone karet, kteří si kredit dobijí platební kartou přes aplikaci Můj Vodafone. Počet dobití není omezen. Extra kredit má platnost sedm dní od jeho připsání, je čerpán vždy před standardním kreditem a při nevyčerpání propadá. Lze jej využít na všechny běžné služby operátora.

Reklama

Minimální výše jednoho dobití je 250 Kč, maximální 9 999 Kč. Extra kredit se na dobíjené číslo připíše nejpozději do 24 hodin od dobití. Zákazník je o připsání informován SMS zprávou. Stav čerpání extra kreditu je možné sledovat v aplikaci Můj Vodafone.

Extra kredit nelze využít se službou Chytré dobíjení a nevztahuje se na služby třetích stran, jako jsou například Premium SMS, Audiotex, jízdenky, dárcovské SMS, mplatby apod. Podrobné podmínky akce naleznete zde.

Aplikace Můj Vodafone, kterou aktuálně využívá využívá více než 600 000 zákazníků, získala na začátku srpna novou, komfortnější verzi, do které se zákazníci s předplacenými kartami již nemusí přihlašovat pomocí hesla, ale k autorizaci jim stačí pouze přihlášení přes síť Vodafone.

Zdroj: Vodafone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama