cooler-master-v-cr-uvadi-klavesnice-masterkeys-pro-ve-velikostech-l-a-m
Novinka Cooler Master v ČR uvádí klávesnice MasterKeys Pro ve velikostech „L“ a „M“

Cooler Master v ČR uvádí klávesnice MasterKeys Pro ve velikostech „L“ a „M“

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 8. 2016 09:00

Cooler Master uvádí na trh nové klávesnice. Určeny jsou pro profesionální i příležitostné hráče MasterKeys Pro, uvádí firma.

Reklama

Klávesnice jsou vyhotoveny ve dvou velikostech („L“ a „M“) a obě nabídnou svým majitelům bílé podsvícení v přednastavených režimech nebo vlastních naprogramovaných efektech, a to díky integrované paměti, do které lze samozřejmě také ukládat makra. Výrobce u svých novinek vyzdvihuje intuitivní umístění funkční klávesy a jednotlivých skupin kláves k manuálnímu ovládání např. regulaci rychlosti stmívání, změny režimu podsvícení, výběru uživatelského profilu včetně kompletní deaktivace maker, nastavení defaultního režimu a dalších.

Dále se Cooler Master v tiskové zprávě chlubí tím, že zkombinoval dvě technologie do jedné a umožnil tak kompatibilitu funkcí a makro profilů také na operačním systému macOS. Spojení technologií N-key a 6-key rollover by mělo zajistit správnou detekci bez ohledu na počet stisknutých tlačítek. Obě novinky také pod čepičkami kláves ukrývají spínače Cherry MX, a to v provedeních Cherry MX Brown nebo Cherry MX Red.

Cooler Master MasterKeys Pro L se začne prodávat na konci srpna za doporučenou koncovou cenu 3 600. Model Cooler Master MasterKeys Pro M bude dostupný za koncovou cenu 3 400 Kč s DPH.

Cooler Master v ČR uvádí klávesnice MasterKeys Pro ve velikostech „L“ a „M“
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama