wargaming-spousti-oficialni-e-shop-najdete-v-nem-hardware-hry-i-obleceni
Novinka Wargaming spouští oficiální e-shop. Najdete v něm hardware, hry i oblečení

Wargaming spouští oficiální e-shop. Najdete v něm hardware, hry i oblečení

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 8. 2016 18:00

Wargaming oznámil spuštění svého oficiálního e-shopu pro Evropu WargamingStore.com. E-shop byl vytvořen ve spolupráci se soutěží ESL a je odpovědí na prosby všech hráčů a fanoušků, kteří chtějí najít všechny produkty známého herního studia pěkně pod jednou střechou.

Reklama

„Našich hráčů si na Wargamingu vážíme víc, než cokoli jiného. Chtěli jsme na jednom místě všechny produkty z našich největších her pohromadě. Společně s ESL jsme se rozhodli přinést to nejlepší. A na Gamescomu ukážeme lidem opravdový obchod, kde si lidé budou moci pořídit to, co znají na našem e-shopu,“ uvedl Markus Schill, generální ředitel evropské divize Wargamingu. E-shop nenabídne pouze klasické propagační předměty, ale přináší skutečně široký sortiment zboží, od oblečení a sběratelských předmětů až po produkty od značek jako Razer a Italieri. ESL navíc vytvořila svou vlastní řadu produktů s exkluzivními vzory založenými na populárních titulech Wargamingu.

„Vítáme příležitost, že můžeme rozšířit úzkou spolupráci s Wargaming mimo již zaběhnutou tradici Wargaming League. Rozvíjející se e-commerce a současně s tím jdou oděvní výrobky na ESL Shopu. Jsme si jisti, že tak můžeme poskytnout svoje zkušenosti evropským fanouškům Wargamingu a společně s tím nabídnout stávající licencované produkty i zbrusu nové a exkluzivní řžady oblečení,“ říká výkonný ředitel ESL Heinrich Zetlmayer.

Web WargamingStore.com je zatím lokalizován do anglického, německého a polského jazyka. V internetovém obchodě mohou nakupovat lidé z celé Evropy.

Wargaming spouští oficiální e-shop. Najdete v něm hardware, hry i oblečení
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Wargaming

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama