novy-herni-rezim-ve-world-of-tanks-blitz-prinasi-boj-o-udrzeni-vice-zakladen
Novinka Nový herní režim ve World of Tanks Blitz přináší boj o udržení vice základen

Nový herní režim ve World of Tanks Blitz přináší boj o udržení vice základen

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 8. 2016 10:30 1

S příchodem nového módu Supremacy mají hráči úkol dobýt a udržet vice základen v rámci jednoho bitevního pole. To ve zkratce znamená více adrenalinu, boje i taktiky, popisují tvůrci.

Reklama

Základ Supremacy je vlastně velmi jednoduchý. Na každé mapě se nachází hned několik základen, které je nutné najít a obsadit. Obsazení a dobytí těchto míst přináší týmu tolik chtěné a potřebné body. Pravidlo je jednoduché, čím více základen máte, tím rychleji také hromadíte body. Chcete-li vyhrát, musíte nasbírat 1 000 bodů, nebo co nejrychleji porazit protivníka.

Supremacy je k dispozici zdarma pro všechny Tier V až X tanky. Nicméně, taktika a týmová práce a příprava jsou velmi důležité, protože útok na roztroušené základny prostě nelze provést jen tak bez plánování.

„Vždycky jsme experimentovali s novými aktivitami ve hře a snažili se, aby hra byla pro naše hráče zajímavější,“ vysvětluje Artem Safronov, producent hry World of Tanks Blitz. „Nový herní mód byl vytvořen tak, že každé vozidlo ve hře může být maximálně efektivní v boji. Supremacy podporuje aktivní přístup k soubojům vztahující se k dobývání základen. Současně však napomáhá k větší herní dynamice a týmové práci.“

„Když už budete ve hře a budete si užívat nový mód, podívejte se také na rozšířenou mapu Falls Creek. Ta byla vizuálně přepracována, což znamená, že i způsob přežití je zcela jiný,“ dodává Safronov. Režim Supremacy a další novinky jsou dostupné v rozšíření Update 3.0.

Zdroj: WOT

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama