windows-10-budou-zdarma-uz-jen-dva-dny
Novinka Windows 10 budou zdarma už jen dva dny

Windows 10 budou zdarma už jen dva dny

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 7. 2016 19:00 14

Už jen dva dny bude ještě platit nabídka bezplatného přechodu na desítky ze starších verzí Windows. Aktualizaci zdarma je možné provést do pátku, poté budou muset uživatelé za nejnovější verzi operačního systému od Microsoftu zaplatit.

Reklama

Na pultech obchodů se desítky objevily 29. července loňského roku. Od té doby se nainstalovaly na více než 370 milionů zařízení (dle aktuálních údajů společnosti NetMarketShare běží na 19,14 % strojů). V tomto čísle samozřejmě nejsou započítány jen počítače, ale také například tablety a chytré telefony.

Přestože finální verze Windows 10 je již venku skoro rok, práce na ní ani zdaleka neutichají. V současnosti se pracuje na velkém updatu, který vyjde 2. srpna. Vylepšení by přitom mělo být k dispozici hned několik.

Jedno se má týkat podpory vlastnosti Windows Ink, další novinkou bude rozšíření schopností virtuální asistentky Cortany a dočkat bychom se měli také dočkat podpory biometrického zabezpečení v aplikacích včetně browseru edge prostřednictvím Windows Hello. Změny se dotknou také nabídky Start, Akčního centra, Dlaždic a synchronizace s mobilními telefony.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama