na-cesky-trh-zamiril-miniaturni-diktafon-mq-u300-skryty-v-pameti-usb
Novinka Na český trh zamířil miniaturní diktafon MQ-U300 skrytý v paměti USB

Na český trh zamířil miniaturní diktafon MQ-U300 skrytý v paměti USB

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 7. 2016 12:30 4

Diktafon MQ-U300 je určen pro diskrétní, podezření nevyvolávající, nahrávání rozhovoru, odposlech, monitorování kanceláře nebo kontrolu bytu. Dle výrobce se vyznačuje kvalitním zpracováním, jednoduchou obsluhou, kvalitou zaznamenávaného zvuku a dlouhou výdrží.

Reklama

Skrytý diktafon nabízí funkci automatického nahrávání aktivovaného zvukem – když jeho intenzita vzroste nad 60 dB, začne diktafon nahrávat. V tomto režimu zařízení pracuje až po dobu 25 dní. Důležitou výhodou je pak možnost činnosti po připojení k napájení, např. ponechání diktafonu v USB portu zapnutého počítače. To umožňuje pokračovat v nahrávání a zároveň činí dobu, po níž bude zařízení v provozu, nezávislou na baterii diktafonu. MQ-U300 je napájen zabudovaným li-polymerovým akumulátorem s kapacitou 180 mAh, který umožňuje nahrávání po dobu 15 hodin.

Data se ukládají ve formátu mp3 (64 kbps) do vestavěné paměti s kapacitou 4 GB, což umožňuje uložit až 144 hodin nahrávek. Po připojení k USB portu počítače je zařízení rozpoznáno jako vyměnitelný disk a uživatel má přístup ke všem nahrávkám (nebo libovolným jiným souborům) na jakémkoliv počítači bez nutnosti instalovat další software nebo ovladače. K obsluze zařízení postačí jeden neviditelný přepínač. S jeho pomocí může uživatel spustit stálé nahrávání nebo nahrávání s aktivací zvukem, případně diktafon vypnout. Stav nabití akumulátoru je signalizován LED (jen v okamžiku spouštění, během nahrávání není dioda aktivní, aby nevzbuzovala podezření).

Diktafon MQ-U300 je na českém trhu dostupný za doporučenou cenu je 2 260 Kč. V nabídce ho má třeba e-shop spyshop24.cz.

Na český trh zamířil miniaturní diktafon MQ-U300 skrytý v paměti USB
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama