asus-u-nas-jiz-prodava-rg-strix-rx-480
Novinka Asus u nás již prodává RG Strix RX 480

Asus u nás již prodává RG Strix RX 480

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 7. 2016 20:30 6

Na tuzemském trhu se začala prodávat grafická karta RG Strix RX 480 s chladičem DirectCU III, kvalitními komponenty a také vyššími takty, než má běžná edice.

Reklama

Asus RG Strix RX 480 přichází na trh ve dvou verzích, které využívají GPU Polaris 10. Jejich chladiče jsou postaveny na designu DirectCU III, takže jsou vybaveny heatpipe, které se bezprostředně dotýkají grafických čipů, takže teplo proudí přímo do nich. V řeči marketingu máme očekávat v porovnání s referenčními modely o 20 % nižší teploty a třikrát nižší hlučnost.

Výrobce dále vyzdvihuje komponenty Super Alloy Power II slibujícími vysokou odolnost a také zmiňuje automatizovanou technologii výroby Asus Auto-Extreme, jež eliminuje lidský faktor a má zajistit pro výrobce levnější výrobu a pro nás zase vyšší kvalitu. O přetaktování se lze pokusit s pomocí utility GPU Tweak II s funkcí XSplit Gamecaster pro streamování živého videa z her (licence na 1 rok) a také tu je Gaming Booster. Tato funkce automaticky ukončí nepotřebné procesy, které mohou užírat výkon.

Jak už bylo napsáno v úvodu, společnost Asus vyslala na trh dvě verze RG Strix RX 480, a to model ROG STRIX-RX480-8G-GAMING a STRIX-RX480-O8G-GAMING. Karty se od sebe liší tím, že mají jiné frekvence herním režimu a v režimu přetaktování (1 266 a 1 286 MHz/1 310 a 1 330 MHz).

Asus u nás již prodává RG Strix RX 480
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Asus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama