vaio-prijde-na-trh-s-modnimi-notebooky-rady-c15
Novinka Vaio přijde na trh s "módními" notebooky řady C15

Vaio přijde na trh s "módními" notebooky řady C15

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

26. 7. 2016 15:30 11

Značka Vaio, která byla v minulosti součástí firmy Sony, nyní představila svoji novou řadu notebooků C15, která patrně hodlá uživatele zaujmout hlavně svým vzhledem.

Reklama

Vaio se totiž s modely této řady odbočit od běžného fádního vzezření a zejména barevnému zpracování notebooků a dodat i cenově dostupnějším zařízením zajímavý vzhled. Model C15 by měl být k dostání v několika barevných kombinacích, mezi nimiž se objeví i kombinace žluté a černé, kterou můžete vidět na prvním obrázku, či oranžové a khaki na druhém. Další kombinace zahrnují také bílou s měděnou či námořnickou modř a zelenou. 

Vaio přijde na trh s "módními" notebooky řady C15
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Co do hardwarové výbavy zázraky čekat nemůžeme a to i přesto, že za základní model dáme 641 dolarů, což je v přepočtu 15 760 Kč. Za tyto peníze se dočkáme pouze displeje s úhlopříčkou 15,5 palce a rozlišením 1366×768 pixelů, 4 GB pamětí a procesoru Intel Celeron 3215U. Druhé dvě zmíněné barevné kombinace budou navíc k dostání také v lepší verzi s Full HD displejem, 8 GB RAM a procesorem Core i3. Jejich cenu však bohužel zatím neznáme. 

Vaio přijde na trh s "módními" notebooky řady C15
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Nutno dodat, že v Japonsku jsou ceny podstatně vyšší než u nás a Vaio zatím chce tyto modely distribuovat pouze na domácím trhu. Zda vůbec a kdy se dostanou i do ostatních zemí zatím jasné není. Vzhledem k ceně vyvstává také otázka, zda bychom si za vzhledově ojedinělý produkt se slabší výbavou byli ochotni tak výrazně připlatit. 

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama