lenovo-k5-note-s-kovovym-telem-je-oficialne-v-cr
Novinka Lenovo K5 Note s kovovým tělem je oficiálně v ČR

Lenovo K5 Note s kovovým tělem je oficiálně v ČR

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 7. 2016 18:00

Lenovo na českém trhu začalo prodávat smartphone K5 Note s velmi slušnou výbavou za lákavou cenu. Novinka má displej s plným Full HD rozlišením, čtečku otisků prstů a podporuje všechny u nás používané frekvence internetu LTE.

Reklama

Chytrý telefon K5 Note přichází do tuzemských obchodů v elegantním zlatém a stříbrném barevném provedení. Tělo má vyrobeno z broušeného kovu, takže na první pohled působí stylově, a přitom je odolný proti poškrábání. Čelní čásat zdobí 5,5palcový displej s Full HD rozlišením 1 920 × 1 080 pixelů, vzadu pak najdeme 13Mpx fotoaparát slibují dostatečně kvalitní fotografie. Pro selfie a videohovory je k dispozici přední 8Mpx snímač.

O plynulý chod smartphonu se stará osmijádrový procesor MediaTek Helio P10 a operační paměť s kapacitou 3 GB. Dostatek místa pro fotografie, videa a dokumenty zajistí vnitřní 16GB úložiště, které je možné pomocí microSD karty rozšířit až na 128 GB. Nechybí ani snímač otisků prstů umožňující jednoduchou a bezpečnou autentizaci a maximální zabezpečení dat. Lenovo K5 Note podporuje také využití dvou SIM karet najednou, což umožní uživatelům snadné oddělení pracovních povinností a soukromého života při používání jednoho zařízení.

Pod zadním krytem telefonu se nachází baterie s kapacitou 3 500 mAh, která by jej měla udržet v pohotovostním režimu až 357 hodin a po více jak 32 hodin telefonování přes 2G. Co se týče softwaru, je tu Android 5.1 Lollipop a sada přeinstalovaných aplikací DOit, které mohou někdy přijít vhod.

Lenovo K5 Note se na českém trhu začíná prodávat za cenu 6 499 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama