samsung-galaxy-tab-j-zakladni-tablet-s-lte
Novinka Samsung Galaxy Tab J: Základní tablet s LTE

Samsung Galaxy Tab J: Základní tablet s LTE

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 7. 2016 12:00

Samsung představil rozšíření své široké řady tabletů. Novinka jménem Galaxy Tab J se zařadí k levnějším a také menším přístrojům své třídy. Sedmipalcový model bude na světových trzích dostupný začátkem srpna a dá se předpokládat, že časem zavítá i k nám do České republiky. Zaváděcí cena je stanovena na 170 eur, v přepočtu 4 600 Kč bez DPH.

Reklama

Zařízení má sedmipalcový PLS displej s rozlišením 1 280 × 800 pixelů a o ladný běh systému Android 5.1 Lollipop se stará přesněji nespecifikovaný čtyřjádrový procesor s taktem 1,5 GHz spolu s grafickou kartou a 1,5 GB operační paměti. Vestavěná uživatelská paměť má velikost 8 GB, ovšem její nemalou část uzme operační systém s nadstavbou TouchWiz. Proto výrobce integroval rozšiřující microSD slot.

Další výbava novinky zahrnuje A-GPS, WiFi 802.11n, Bluetooth 4.0 LE i podporu internetu LTE. Nechybí ani FM rádio či dvojice fotoaparátů. Hlavní na zadní straně zvládne zachytit až fotografie s rozlišením osm megapixelů. Sekundární na čele tabletu pak charakterizuje údaj dva megapixely. Baterie má kapacitu 4 000 mAh, ale konkrétní výdrž výrobce neuvádí.

Dostupnost tabletu Galaxy Tab J na českém trhu výrobce zatím neoznámil.

Zdroj: SamMobile

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama