vodeodolna-klavesnice-zalman-k650wp-v-prodeji
Novinka Voděodolná klávesnice Zalman K650WP v prodeji

Voděodolná klávesnice Zalman K650WP v prodeji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 7. 2016 08:30 4

Téměř každý již přežil hrůzu, kdy rozlil nějaký nápoj na klávesnici. Pokud se vám to stává častěji, než byste si přáli, možná vás zaujme voděodolná novinka Zalman K650WP.

Reklama

Díky třístupňové ochraně klíčových komponentů lze klávesnici dokonce mýt pod tekoucí vodou a zbavit se tak zbytků po jídle a jiných nečistot. První stupeň ochrany stanoví trojitá vodotěsná gumová vrstva umístěna mezi výztužnými deskami a spínači. Základní desku vyrobenou z hliníku dodatečně chrání plastový kryt s dvojitým silikonovým těsněním a další gumovou vrstvou. Třetím stupněm ochrany jsou otvory rozmístěné na strategických místech, přes které vytéká voda ven z klávesnice.

V K650WP výrobce použil hybridní spínače, které nevyžadují velkou aktivační sílu a zároveň by měly poskytnout dostatečně rychlou odezvu. V další výbavě najdeme funkci blokování klávesy Windows, která často způsobuje „missclick“ a vyhazuje uživatele ze hry zpátky do prostředí operačního systému. V případě potřeby je dokonce možné zablokovat všechny klávesy.

Klávesnice Zalman K650WP se na českém trhu prodává přibližně za 850 Kč.

Voděodolná klávesnice Zalman K650WP v prodeji
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Zalman TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama