panasonic-ma-dalsi-displeje-pro-digital-signage
Novinka Panasonic má další displeje pro digital signage

Panasonic má další displeje pro digital signage

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 7. 2016 09:00

Panasonic rozšířil své portfolio displejů pro oblast digital signage uvedením řady EF1, kterou reprezentují 84, 75 a 32palcové modely.

Reklama

Nová řada je dostupná od začátku července, přičemž výrobce tvrdí, že by měla nabídnout zejména vysokou kvalitu obrazu díky technologii IPS, spolehlivost a autonomní fungování. Každý z modelů obsahuje vestavěný multimediální USB přehrávač a pro základní funkce přehrávání obsahu tak eliminuje nutnost set-top boxu nebo připojení počítače. Je-li k dispozici propojení přes LAN, přehrávač umožňuje synchronizované přehrávání na více displejích současně.

Enrique Robledo, evropský marketingový manažer společnosti Panasonic, říká: „Řada EF1 v sobě snoubí účinnou LED technologii poskytující jas v hodnotě 350 cd/m2, Full HD rozlišení a IPS displej umožňující sledování obrazu z vysokého pozorovacího úhlu za současného zachování barev i mimo osu.“

Displeje kromě jiného disponují i rozmanitou konektivitou – obsahují dva vstupy typu HDMI, DVI-D, USB, PC/komponent a video s možností připojení konektorů LAN, RS-232C a IR. Celkem je podporováno zobrazení 59 typů signálů z počítače. Výhodou nových panelů je také kompatibilita s bezplatným softwarem Multi Monitoring and Control, uzavírá zpráva výrobce.

Panasonic má další displeje pro digital signage
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Panasonic

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama