asus-predstavil-notebook-vivobook-flip-tp201-s-otocnym-displejem
Novinka Asus představil notebook VivoBook Flip TP201 s otočným displejem

Asus představil notebook VivoBook Flip TP201 s otočným displejem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 7. 2016 12:30

Společnost Asus uvedla na český trh konvertibilní notebook VivoBook Flip TP201, který se vyznačuje kovovým pantem s rozsahem 360°, což umožňuje uživatelům rychle a plynule měnit jednotlivé režimy použití. Novinka tak najde využití nejen jako tradiční notebook nebo tablet, ale lze ji nastavit také do režimu stanu nebo si vytvořit své vlastní kino v režimu stojanu.

Reklama

Srdcem zařízení je procesor Intel Pentium N3710, který doplňují 4 GB operační paměti a pevný disk s kapacitou 500 GB nebo 1 TB. Displej notebooku má úhlopříčku 11,6 palce a rozlišení 1 366 × 768 bodů. Použit byl IPS panel s širokými pozorovacími úhly a je tu i technologie TruVivid vylepšující čistotu barev a jas.

V další výbavě najdeme podporu Bluetoth 4.1, WiFi 802.11a/b/g/n/ac a také nejnovější port USB typu C s oboustranným provedením, který umožňuje pohodlné připojení periferií a zařízení jakýmkoli směrem. Rozhraní USB 3.1 Gen 1 přináší až desetkrát vyšší rychlosti přenosu dat než v případě klasického rozhraní USB 2.0. Rovněž lze používat standardní porty USB 3.0 a USB 2.0 či konektor HDMI sloužící k připojení externího monitoru.

Klávesnice nabízí navzdory menším rozměrům VivoBooku klávesy standardní velikosti a zdvih kláves dosahuje 1,6 milimetru, takže i delší psaní by mělo být pohodlné. Ovládání usnadní i velký touchpad se zvýšenou citlivostí. Baterie má kapacitu 48 Wh.

Asus VivoBook Flip TP201 se v Česku prodává v šedé a zlaté variantě za doporučenou cenu 10 990 Kč s DPH.

Asus představil notebook VivoBook Flip TP201 s otočným displejem
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama