qnap-vydal-aplikaci-qmedia-pro-vyuzivani-medialniho-obsahu-na-nas-prostrednictvim-apple-tv
Apple Novinka QNAP vydal aplikaci Qmedia pro využívání mediálního obsahu na NAS prostřednictvím Apple TV

QNAP vydal aplikaci Qmedia pro využívání mediálního obsahu na NAS prostřednictvím Apple TV

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 7. 2016 18:00

Společnost QNAP oznámila vydání aplikace Qmedia pro tvOS, která uživatelům umožní využívat videa, fotografie a hudební soubory uložené na jejich zařízeních přostřednictvím Apple TV.

Reklama

Dle výrobce jsou jeho NASy více než jen zabezpečené a spolehlivé úložné centrum. Díky množství zábavních a multimediálních aplikací, které nabízí, mohou snadno fungovat jako základní kámen digitální domácnosti a sdílení médií napříč širokou škálou zařízení a služeb. S aplikací Qmedia mohou uživatelé využívat svá média přímo prostřednictvím Apple TV, aniž by se museli přihlašovat ke svému NASu.

„QNAP si klade za cíl vytvářet personalizované služby pro uživatele, kteří získávají přístup ke svým médiím z různých platforem a služeb. Program Qmedia je navržen pro zařízení tvOS a nabízí našim uživatelům flexibilní možnost využívat svůj mediální obsah umístěný na NAS pomocí Apple TV,“ uvedl Marcus Yang, produktový manažer QNAP.

Qmedia podporuje tvOS na Apple TV 4. Aby uživatelé mohli v plné šíři využívat funkcionalitu Qmedia, měl by jejich NASu používat firmware QTS 4.1.0 (nebo novější) a musí mít nainstalovanou Video/Photo/Music Station z centra aplikací QTS. QNAP podporuje také aplikaci Qmedia App z Roku (k dispozici v Roku Channel Store).

Dostupnost a kompatibilita

Qmedia je k dispozici z obchodu s aplikacemi Apple TV

Hardwarové požadavky na Apple TV: Apple TV 4 s tvOS 9.0 (nebo novější) QNAP NAS požadavky na firmware: QTS 4.1.0 (nebo novější).

QNAP vydal aplikaci Qmedia pro využívání mediálního obsahu na NAS prostřednictvím Apple TV
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: QNAP TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama