honor-8-je-za-dvermi-ma-full-hd-displej-a-dualni-fotoaparat
Novinka Honor 8 je za dveřmi. Má Full HD displej a duální fotoaparát

Honor 8 je za dveřmi. Má Full HD displej a duální fotoaparát

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 7. 2016 18:00

V České republice stále populárnější výrobce oficiálně představil svou novou vlajkovou loď, model Honor 8. Největším lákadlem telefonu je, stejně jako u stájového Huaweie P9, duální fotoaparát. Každý snímač má přitom rozlišení 12 Mpx a objektiv se světelností f/2.2. Novinka na tom ale není špatně ani výkonově. V jejím nitru tepe prověřený osmijádrový procesor HiSillicon Kirin 950.

Reklama

Honor 8 je smartphone s 5,2palcovým Full HD displejem a kruhovou čtečkou otisků prstů umístěnou na zadní straně. V prodeji se objeví varianta s 32 GB interní paměti a 3 GB nebo 4 GB RAM. Model s 64GB úložištěm bude dostupný pouze se 4 GB RAM.  

Součástí výbavy nového Honoru 8 je slot pro microSD karty, dále tu najdeme i dva šuplíčky pro SIM či přední 8Mpx selfie kameru. Solidní výdrž by měla zajistit baterie s kapacitou 3000 mAh, přičemž lze využít rychlodobíjení.

Operačním systémem telefonu je Android 6.0 (Marshmallow) s uživatelskou nástavbou EMUI 4.1. Samozřejmostí je WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2 a plná podpora LTE ve všech lokálních pásmech.

Cena

Za 32GB variantu se 3 GB RAM bychom měli zaplatit okolo 9 000 Kč. Kdo bude chtít provedení se 4 GB, připlatí si zhruba tisícovku. V nejvyšší konfiguraci, tedy s 64GB úložištěm a 4 GB RAM, má Honor 8 přijít zhruba na 11 tisíc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama