uz-zname-podobu-ocekavaneho-samsungu-galaxy-note-7
Novinka Už známe podobu očekávaného Samsungu Galaxy Note 7

Už známe podobu očekávaného Samsungu Galaxy Note 7

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 7. 2016 19:00

Samsungu se nepodařilo uhlídat parametry chystaného top smartphonu své stáje, modelu Galaxy Note 7. Nově známe také jeho podobu, fotografie publikoval na Twitteru provozovatel účtu @evleaks Evan Blass.

Reklama

Snímky v tiskové kvalitě prozrazují, že chystaná novinka bude mít stejně jako S7 edge po stranách zaoblený displej, který sahá až ke krajům telefonu. Dotykový panel by měl mít úhlopříčku 5,7 palce a QHD rozlišení. Chybět samozřejmě nebude pro řadu Note tradiční dotykové pero a dočkáme se také mechanického ústředního tlačítka se snímačem otisků i odolné konstrukce se stupněm krytí IP68.

K fotografování a filmování bude primárně připraven 12Mpx hlavní fotoaparát s přisvětlovací diodou, k selfie potom čelní pětimegapixelová kamerka. Dle čínských zdrojů bude Note 7 obsahovat opět dvě varianty procesoru. Prvním čipem má být Snapdragon 821 z dílny Qualcommu. Druhým pak tovární Exynos 8893.

Samsung nový Galaxy Note 7 představí 2. srpna a krátce poté by se měl dostat do prodeje. Cena stále oznámena nebyla, ale jistě přesáhne částku 20 tisíc korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama