v-cr-jdou-do-prodeje-levne-smartphony-alcatel-pop-4
Novinka V ČR jdou do prodeje levné smartphony Alcatel POP 4

V ČR jdou do prodeje levné smartphony Alcatel POP 4

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 6. 2016 13:00 1

Alcatel představuje na českém trhu řadu smartphonů, která zahrnuje celkem tři modely – POP 4, POP 4 Plus a POP 4S. Novinky charakterizuje tenký profil (7,99 mm), IPS displeje s dobrými pozorovacími úhly a přední fotoaparát s bleskem pro selfie.

Reklama

Modely POP 4 a POP 4 Plus mají oba ve výbavě 8Mpx hlavní fotoaparát a přední 5Mpx kamerku s širokým zorným úhlem (84°) a bleskem, která je vhodná pro skupinové selfie záběry. Nejlépe vybavený POP 4S jde ještě dál – na zádech nosí 13Mpx foťák, kterému asistuje dvoutónový blesk.

Ani displeje u nových Alcatelů nezklamou a odpovídají aktuálním trendům. POP 4 je vybaven pětipalcovým IPS displejem s HD rozlišením, u POPu 4 Plus zůstalo rozlišení stejné, ale úhlopříčka narostla na 5,5 palce. POP 4S má také 5,5palcový displej, tentokrát ovšem již s Full HD rozlišením.

POP 4S navíc ukrývá jedno tajemství – nabízí totiž pod displejem čtečku otisků prstů. Dalším bonusem tohoto modelu je HiFi audio včetně 3,6W reproduktoru a vylepšení zvuku technologií od společnosti Arkamys.  Baterii s kapacitou 2 960 mAh lze na sto procent kapacity dobít za zhruba 100 minut. Telefony POP 4 a POP 4 Plus jsou vybavené 2500mAh akumulátory a pohání je čtyřjádrové procesory Qualcomm Snapdragon 210. U modelu POP 4S pak tempo udává osmijádrový procesor Mediatek Helio P10.

Alcatel POP 4 se začne prodávat na začátku července za 3 299 korun, POP 4 Plus je již v prodeji za 3 799 korun a nejvybavenější model POP 4S dorazí do ČR také začátkem července, a to za cenu 5 499 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama