samsung-odhalil-konvertibilni-notebook-7-spin-s-prijatelnou-cenovkou
Novinka Samsung odhalil konvertibilní Notebook 7 Spin s přijatelnou cenovkou

Samsung odhalil konvertibilní Notebook 7 Spin s přijatelnou cenovkou

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

24. 6. 2016 10:15

Samsung si pro letošní CES přichystal hned několik novinek. Mezi nimi se objevily také výkonné notebooky Notebook 9 a Notebook 9 Spin, které nicméně nenabízejí příliš lákavou cenu. Měly by totiž stát více než 1000 dolarů. Pokud je na vás tato cenovka příliš vysoká, ale zařízení vás zaujala, nezoufejte. Samsung totiž hodlá vydat i cenově dostupnější verzi Notebook 7 Spin.

Reklama

Půjde také o konvertibilní notebook, jehož displej bude možné překlopit o 360 stupňů a vytvořit z něj šikovný pracovní tablet. K dostání by měly být dvě verze a to s 13,3paclovým a dokonce i s 15,6" displejem. Obě nabídnou rozlišení Full HD a porty HDMI, USB typu C, dva USB 2.0 a jeden USB 3.0.

Samsung odhalil konvertibilní Notebook 7 Spin s přijatelnou cenovkou
i Zdroj: PCTuning.cz

 

13,3palcové provedení přijde s procesorem Intel Core i5, integrovanou grafikou řady Intel HD a až 8 GB pamětí. U 15,6palcové verze se můžeme těšit dokonce na procesory Core i7 od Intelu, grafickou kartu Nvidia GeForce 940MX a až 16 GB operačních pamětí. 

Cena Notebook 7 Spin by měla začínat už na 799 dolarech (19 200 Kč), nicméně částka za vyšší konfigurace se může vyšplhat stejně až přes 1 000 dolarů. 

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama