a-data-predstavuje-odolne-externi-disky-hd700-a-hv620s
Novinka A-Data představuje odolné externí disky HD700 a HV620S

A-Data představuje odolné externí disky HD700 a HV620S

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 6. 2016 12:00

Společnost A-Data představila dvojici nových externích pevných disků s označením HD700 a HV620S. Oba produkty představují cenově dostupné úložiště pro široký okruh uživatelů.

Reklama

Model HD700 byl navržen pro uživatele, kteří preferují aktivní životní styl, při kterém jsou kladeny vyšší nároky také na odolnost datového úložiště, protože zařízení může být vystaveno nárazům, vibracím, prachu nebo vodě. HD700 má certifikát IEC IP56, což znamená odolnost vůči jemnému prachu nebo vodě, se schopností odolávat i vysokému tlaku stříkající vody. Přítomna je také víceúrovňová ochrana s polstrováním, tvrzeným plastovým krytem a silikonovým obalem.

Disk proto splňuje náročné požadavky odolnosti vůči pádům a nárazům dle armádní normy MIL-STD-810G 516.6. Dostupný je v 1 TB nebo 2 TB kapacitě s připojením USB 3.0. Odnímatelné silikonové krytky budou v prodeji v několika barvách, které budou oznámeny později.

Model HV620 byl bestsellerem A-Data. Nový HV620S je ještě tenčí, lehčí a stylovější. Při tloušťce pouhých 11,5 mm se dá velice snadno vložit do kapsy a můžete jej nosit s sebou opravdu všude. Atraktivní vzhled mu dodává pouzdro s lesklým povrchem doplněné jasným LED indikátorem. Má jemně zvýšený okraj, aby se předešlo škrábancům při položení na stůl. Díky rozhraní USB 3.0 poskytuje HV620S rychlý přenos dat i pro ty největší soubory. Výrobce jej nabízí v kapacitě 1 TB.

A-Data představuje odolné externí disky HD700 a HV620S
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: A-Data

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama