samsung-zacina-na-ceskem-trhu-prodavat-naramek-gear-fit-2
Novinka Samsung začíná na českém trhu prodávat náramek Gear Fit 2

Samsung začíná na českém trhu prodávat náramek Gear Fit 2

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 6. 2016 05:00 1

Nový fitness náramek Samsung Gear Fit 2 je konečně v České republice. Stejně jako u první generace nechybí zahnutý Super AMOLED displej či certifikace krytí IP68. K největším vylepšením patří implementace GPS čipu pro přesnější monitorování fitness funkcí a přítomnost snímače srdečního tepu. Díky těmto novinkám nevelký pásek na zápěstí poskytne svým majitelům přesné a podrobné informace o průběhu cvičení a naměřených hodnotách. Zároveň uživatel získává okamžitou zpětnou vazbu o tréninku.

Reklama

„Gear Fit2 jsou stylovým doplňkem a současně i fitness trenérem. Splňují všechny nároky aktivních uživatelů, kteří chtějí mít přehled o svých sportovních výsledcích i celkovém životním stylu,“ říká Roman Šebek, ředitel divize mobilních zařízení společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Pro nový Gear Fit 2 je charakteristický zahnutý dotykový Super AMOLED displej o velikosti 1,5 palce s rozlišením 432 × 216 pixelů. Pro plynulý běh operačního systému Tizen bylo využito služeb dvoujádrového procesoru (1,0 GHz) a 512 MB operační paměti. Úložiště pro data má kapacitu 4 GB.

Náramek je kompatibilní s Androidem od verze 4.4 a všemi smartphony, které mají ve výbavě alespoň 1,5 GB RAM. Pro synchronizaci přes technologii Bluetooth 4.2 lze využít aplikaci S Health nebo i jiné fitness aplikace. Šikovnou vychytávkou je potom funkce Auto Activity Tracking, která sama rozpozná zahájení tréninku a začne monitorovat jeho průběh. Dalším lákadlem Gear Fit 2 je baterie o kapacitě 200 mAh, o níž výrobce tvrdí, že zajistí výdrž zhruba 3 až 4 dny na jedno nabití.

Na českém trhu se fitness náramek Gear Fit 2 začal prodávat za doporučenou cenu 4 999 korun včetně DPH.

Zdroj: Samsung

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama