kdo-pohlida-deti-chytre-hodinky-abardeen-kt01s
Novinka Kdo pohlídá děti? Chytré hodinky Abardeen KT01S

Kdo pohlídá děti? Chytré hodinky Abardeen KT01S

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 6. 2016 06:00 7

Mnoho rodičů má dnes právem obavy o bezpečí svých dětí, ať už se týká úrazu či působení cizích vlivů nebo lidí. Malé a chytré hodinky Abardeen KT01S vám pomůžou, abyste měli stálý přehled o tom, kde se vaše děti právě nacházejí. Navíc vás budou informovat, kdykoli dojde k nepředvídané události.

Reklama

Na první pohled se jedná o hodinky připomínající chytrý náramek. Ve skutečnosti jde však o důmyslný prostředek k tomu, abyste měli přehled o tom, že jsou vaše děti v pořádku. Vestavěná SIM karta umožňuje okamžitou lokaci uživatele na smartphonu rodičů, informuje je, kdykoli dojde k otřesu vestavěného čidla, sundání hodinek, nebo když se dítě nevyskytuje v danou dobu na předem určeném místě. Protože hodinky zastanou zároveň funkci náramkového telefonu, dávají dětem možnost mluvit s rodiči, kdykoli potřebují. V kritické situaci pak může rodičům přijít vhod také funkce hlasového monitoringu okolí dítěte.

Dětský náramkový telefon řeší většinu obav rodičů v období, kdy jejich děti začínají samostatně chodit do školy, na zájmové kroužky či ven s kamarády. Je určen především pro děti ve věku od 6 do 12 let, ale své uplatnění najde i u dalších věkových skupin, například u seniorů.

 

Hodinky umožňují zatelefonovat s hlasitým odposlechem na tři předem definovaná telefonní čísla a přijímat hovory z až šedesáti předem určených kontaktů. Nemůže se tedy stát, že by vaše dítko omylem nebo záměrně protelefonovalo velkou částku peněz a zároveň je chráněno před reklamními a jinými nežádoucími hovory. Pokud na náramkový telefon zatelefonuje osoba z jiného čísla, než bylo definováno, bude se Abardeen tvářit jako obsazený telefon.

Díky bezplatné aplikaci KID MATE, která je v češtině dostupná pro operační systém Android a iOS, uvidíte kdykoli na mapě okamžitou polohu uživatele, který má hodinky na zápěstí. V závislosti na nastavení aplikace můžete také dostávat upozornění, když dojde k otřesu hodinek. Následně můžete zkontrolovat, jestli se po nárazu vaše dítě pohybuje, nebo je stále na místě. Pokud si nejste jisti, můžete mu zavolat, nebo v kritické situaci spustit monitoring poslechu okolí. Když nastavíte v aplikaci pravidelné školní aktivity a zájmové kroužky dětí, bude vás Abardeen informovat i v případě, kdy váš potomek na dané místo nedorazí včas.

Pokud se vaše děti dostanou do situace, kterou vyhodnotí jako nebezpečnou, mají možnost stisknout nepozorovaně snadno hmatatelné tlačítko SOS, které odešle informace o jeho lokaci na tři hlavní telefonní čísla formou SMS a současně se bude snažit postupně spojit hovor. Stejně tak dostanete upozornění, pokud dojde k sejmutí hodinek z ruky, nebo při nízkém stavu baterie. Na jedno nabití vydrží Abardeen monitorovat vaše děti až tři dny s tím, že tato doba je dále závislá na četnosti využití lokačních funkcí a hovorů.

Náramkový telefon Abardeen KT01S je na našem trhu k dostání za koncovou cenu 2 490 Kč. Vybírat je možné z modré, oranžové a zelené barvy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama