philips-predstavil-svuj-prvni-monitor-s-usb-typu-c
Novinka Philips představil svůj první monitor s USB typu C

Philips představil svůj první monitor s USB typu C

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 6. 2016 08:30 9

Největší předností monitoru Philips 258B6QUEB je, že obsahuje reverzibilní USB konektor typu C. Ocení jej tak především profesionálové s nejnovějšími business notebooky, kteří mohou využít jednoduché dokování pomocí jediného kabelu pro přenos dat vysokou rychlostí, dobíjení a propojení notebooku s monitorem i ostatními periferiemi. USB-C umožňuje uživatelům napájet a nabíjet jejich notebook přes monitor, takže další napájecí kabely jsou zbytečné. Všechna připojení, tedy napájení, video i data, mohou jít přes jediný kabel.

Reklama

Kromě USB-C konektivity se monitor pyšní i dalšími funkcemi, jako například stojanem SmartErgoBase, umožňujícím uživatelům naklánět, otáčet a zvednout monitor do nejlepší pozice. Podstavec monitoru navíc skryje kabely.

Co se týče specifikace, tak novinka má 25palcový displej s matricí typu IPS, takže by měla nabídnout široké pozorovací úhly 178 stupňů v obou směrech. Rozlišení je 2 560 × 1 440 px (obnovovací frekvence 60 Hz), u jasu výrobce uvádí hodnotu 350 cd/m2. Podsvícení panelu zajišťují bílé LED.

Monitor Philips 258B6QUEB se začne prodávat tento měsíc za doporučenou cenu 10 999 Kč.

Philips představil svůj první monitor s USB typu C
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Philips

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama