o2-nabidne-svym-zakaznikum-sluzbu-spotify-premium-po-tri-mesice-zdarma
Novinka O2 nabídne svým zákazníkům službu Spotify Premium po tři měsíce zdarma

O2 nabídne svým zákazníkům službu Spotify Premium po tři měsíce zdarma

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 6. 2016 04:00 2

O2 odstartovalo spolupráci se Spotify, díky které nabídne svým zákazníkům 30 milionů skladeb a k tomu navíc možnost poslouchat oblíbené písničky bez čerpání dat z jejich tarifu. Službu bez spotřeby dat automaticky získají stávající i noví rezidentní zákazníci s paušálním tarifem s internetem. Operátor to oznámil v tiskové zprávě.

Reklama

Spotify vzniklo v roce 2008 ve Švédsku a nabízí streamování či podcasting hudby vydavatelství, jako jsou Sony, EMI, Warner Music Group a Universal. Loni mělo přes 75 milionů aktivních uživatelů, z toho přibližně 20 milionů platících.

Zákazníci O2 mohou Spotify Premium aktivovat zde.  Následně budou moci tuto službu využívat po dobu tří měsíců zdarma. Před vypršením lhůty operátor pošle na jejich mobilní telefon upozornění a bude jen a jen na nich, zda nabídku ukončí nebo budou pokračovat v placeném režimu. Spotify Premium poté bude stát 159 Kč měsíčně. Zákazník bude mít tuto částku uvedenu ve svém O2 vyúčtování nebo se mu bude strhávat z kreditu u předplacené karty.

Prémiová verze Spotify nabízí oproti základní variantě služby zdarma poslech hudby bez reklam, možnost přeskakování skladeb nebo možnost poslouchat hudbu v off-line režimu.

Novou nabídku operátor podpoří komunikační kampaní na webu, v televizi a na venkovních reklamách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama