rog-extreme-gaming-ve-vysokych-tatrach-nejvyse-polozena-lan-party-na-svete
Novinka ROG Extreme Gaming ve Vysokých Tatrách: Nejvýše položená LAN party na světě

ROG Extreme Gaming ve Vysokých Tatrách: Nejvýše položená LAN party na světě

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 6. 2016 15:00

Další turnaj Asus ROG Extreme Gaming, který se konal minulý víkend, nebyl jen extrémní jako obvykle, ale i rekordní. Odehrál se totiž ve výšce 2 634 metrů nad mořem na samém vrcholu Lomnického štítu ve Vysokých Tatrách, což je druhá nejvyšší hora Slovenska. Na vrcholcích stále zůstávaly sněhové ostrůvky, takže bylo jasné, že LAN klání ve hře League of Legends hráče týmů E-Suba a eXtatus opravdu prověří.

Reklama

Dva aktuálně nejlepší česko-slovenské pětičlenné týmy vyrazily společně na vrchol lanovkou s kulichy a v zimních bundách dobře poučeni z nedávné akce na větrné Sněžce. V Tatrách je čekaly podobně nehostinné venkovní podmínky a také 10 herních notebooků G752. Zmínit je třeba i technické zázemí organizačně náročné akce – o hladký bezdrátový přenos dat (tedy přenos videa, spojení s herními servery a zároveň internetový přístup pro VIP hosty) v extrémních podmínkách se postaral třípásmový gigabitový router RT-AC5300. Streaming videa zajistil herní desktop ROG G20CB.

Nejvyšší LAN akci na světě v populární MOBA hře League of Legends jasně ovládl tým eSuba, který slavil vítězství 2:0 na zápasy, a s ním i peněžní prémii 35 000 Kč. Poražený eXtatus si odnesl hezkých 15 000 Kč. Jejich tříhodinový duel sledovalo živě na streamu vysílaný přes Twitch celkem 32 520 diváků.

Nabídka pro fanoušky – sleva na nákup herního notebooku

Asus nabízí svým fanouškům jedinečnou promoakci na nákup herního notebooku ROG GL552. Až do konce června ho mohou přídit se slevou 1000 Kč. Více informací získáte na www.extreme-gaming.cz.

Zdroj: Asus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama