nove-ovladace-pro-radeony-a-geforce-jsou-venku-co-prinesou
Novinka Nové ovladače pro Radeony a GeForce jsou venku. Co přinesou?

Nové ovladače pro Radeony a GeForce jsou venku. Co přinesou?

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

8. 6. 2016 09:00 1

Tak především je to zaměření na nové herní tituly a v případě nVidie také rozšíření podpory pro nové grafiky z rodiny Pascal GTX 1080 a nadcházející GTX 1070.

Reklama

Jak nové Radeon Software Crimson Edition 16.6.1, tak GeForce 368.39 WHQL přichází s optimalizacemi pro parkourovou akční pecku Mirror's Edge: Catalyst. Stáj nVidia pro tento titul přináší také podporu "hyper" nastavení pro maximální detaily. Dále pak nabídne rozšíření podpory a nastavení pro titul Edge of Nowhere. Drivery mimo jiné reagují také na stížnosti vlastníků GeForce GTX 1080 Founders Edition na bezdůvodné zvyšování otáček ventilátorů. 

Ovladače grafických karet GeForce 368.39 WHQL si můžete stáhnout přímo ze stránek podpory výrobce, nebo použít následující odkazy:

Nové ovladače pro Radeony a GeForce jsou venku. Co přinesou?
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Na řadu optimalizací výkonu si přijdou také vlastníci grafik rodiny Radeon od AMD. Nové ovladače se soustředí především na tituly Mirror's Edge: Catalyst a Paragon. Těšit se však můžeme také na CrossFire profily pro Dark Souls III, řešení problému s blikáním u Fallout 4 při využití sestavy s grafikami do konfigurace CrossFire a poklesem výkonu v nočních a deštivých scénách v DiRT Rally. 

Radeon Software Crimson Edition 16.6.1 lze opět stáhnout ze stránek výrobce, popřípadě z odkazů níže:

Zdroj: techPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama