petipalcove-lenovo-k5-plus-je-v-prodeji-jaka-je-cena
Novinka Pětipalcové Lenovo K5 Plus je v prodeji. Jaká je cena?

Pětipalcové Lenovo K5 Plus je v prodeji. Jaká je cena?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 6. 2016 07:00 1

Lenovo přináší na náš trh nový smartphone. Model K5 Plus láká na pětipalcový displej, procesor Snapdragon 616 a vnitřní 16GB úložiště s možností rozšíření až o dalších 32 GB pomocí microSD karty.

Reklama

Lenovo K5 Plus již na první pohled zaujme hliníkovým krytem, který je navíc dostupný ve více barevných variantách, takže uživatelé mohou jednoduše změnit barvu zadní strany podle aktuální nálady. Smartphone samotný je dostupný ve stříbrné, zlaté a grafitově šedé barvě.

Na čelní straně zařízení se nachází pětipalcový Full HD (1 920 × 1 080 px) displej. Uvnitř pak najdeme osmijádrový Snapdragon 616 tikající na 1,6 GHz s grafikou Adreno 405 a 2 GB operační paměti. Pro zachycení každodenních okamžiků je K5 Plus vybaven zadním 13Mpx fotoaparátem s automatickým ostřením a LED. Přední 5Mpx foťák s pevným ohniskem pak uživatelům umožní zachytit dostatečně kvalitní selfie a videohovory.

Telefonu nechybí podpora sítí LTE a dual SIM ani zvukový výstup s certifikací Dolby Atmos. Při životě ho udržuje vyměnitelná baterie s kapacitou 2 750 mAh, která je ukrytá v těle s rozměry 142 × 71 × 8,2 mm a hmotností 150 gramů. Operačním systémem je Android 5.1 Lollipop.

Na českém trhu se Lenovo K5 Plus prodává za doporučenou cenu 5 499 korun včetně DPH.

Lenovo K5 Plus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama