samsung-predstavil-limitovanou-edici-galaxy-s7-edge-injustice
Novinka Samsung představil limitovanou edici Galaxy S7 Edge Injustice

Samsung představil limitovanou edici Galaxy S7 Edge Injustice

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 5. 2016 11:00

Jihokorejský výrobce se spojil s firmou Warner Bros. Interactive Entertainment a společně představují speciální edici dvojitě zahnutého smartphonu Galaxy S7 edge.

Reklama

„Jsme rádi, že jsme uzavřeli partnerství s Warner Bros. Interactive Entertainment a mohli vám nabídnout speciální edici S7 Edge pro fanoušky Injustice: Gods Among Us,“ sdělila Younghee Lee, víceprezidentka globálního marketingu, IT a mobilní divize společnosti Samsung Electronics.

Speciální edice telefonu je celá černá, ale doplňky a také symbol netopýra na zádní straně je vyveden ve zlaté barvě. Vzhledové úpravy se však netýkají jen zevnějšku, upraveno bude i uživatelské rozhraní. V paměti smartphonu je také předinstalována mobilní hra Injustice: Gods Among Us včetně stodolarového in-game kreditu. Ve vybraných zemích pak najdou zákazníci v balení i brýle pro virtuální realitu Gear VR.

Prodej Galaxy S7 Injuctice Edition bude zahájen začátkem června v Číně, Koreji, Latinské Americe, Rusku a v Singapuru. Prozatím bohužel nemáme ani ponětí, zda se tato edice dostane na náš trh, ani kolik by se případně prodávala.

Samsung představil limitovanou edici Galaxy S7 Edge Injustice
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Samsung

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama