amd-a-nvidia-prinasi-optimalizace-pro-overwatch-a-dalsi-hry-vydavaji-nove-ovladace-gpu
Novinka AMD a nVidia přináší optimalizace pro Overwatch a další hry. Vydávají nové ovladače GPU

AMD a nVidia přináší optimalizace pro Overwatch a další hry. Vydávají nové ovladače GPU

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

24. 5. 2016 15:30 3

Jak AMD, tak nVidia reagují na vydání nových herních titulů v čele s MOBA týmovkou Overwatch uvedením ovladačů pro své grafické karty z řad Radeon a GeForce. 

Reklama

V první řadě se podívejme na nové ovladače pro grafické karty řady Radeon. Ty nesou označení Radeon Software Crimson Edition 16.5.3 beta a jejich zásadním přínosem jsou zejména optimalizace pro herní tituly Overwatch, Total War: Warhammer a Dota 2 s API Vulkan. Dále se dočkáme také CrossFireX profilů pro první dvě zmíněné hry. Chybět ale nebude ani oprava chyb předchozích driverů. Především se to týká opravy nepravidelného vykreslování (micro-stutteringu) ve Fallout 4 při využití konfigurace CrossFire. Ovladače si můžete stáhnout ze stránek vydavatele, nebo těchto odkazů:

AMD a nVidia přináší optimalizace pro Overwatch a další hry. Vydávají nové ovladače GPU
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Na řadu optimalizací pro hry se můžou těšit i majitelé grafik od nVidie. Ovladače GeForce 368.22 s prověrkou WHQL s sebou totiž přináší grafická vylepšení pro Overwatch, World of Tanks či War Thunder. Jedná se nejen o optimalizaci výkonu v těchto hrách, ale také podporu SLI profilů pro ně a nastavení pro GeForce Experience. Nová verze driverů zároveň řeší chybu se špatným vykreslováním snímků, které nastává po 20 až 30 minutách při hraní Tom Clancy's The Division na počítačích s SLI zapojením grafik. Pro stažení ovladačů můžeme opět využít stránky výrobce, či následující odkazy:

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama