gran-turismo-sport-vyjde-v-polovine-listopadu
Novinka Gran Turismo Sport vyjde v polovině listopadu

Gran Turismo Sport vyjde v polovině listopadu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 5. 2016 07:00 4

Tak a je to tu! Na oficiálním PlayStation Blogu se konečně objevila zpráva o tom, kdy vyjde závodní akce Gran Turismo Sport.

Reklama

Z dostupných informací víme, že celkem hra nabídne 140 vozů, devatenáct světových lokací, 27 okruhů a vrátit se mají i prašné tratě, které nás zavezou mimo asfalt. V singlu na závodníky čeká dohromady 117 závodů a zajezdíme si například i po tokijské dálnici.

Majitelé konzole PlayStation 4 se mohou těšit na špičkovou grafiku a spoustu hodin zábavy. Není také bez zajímavosti, že hra bude kompatibilní s VR headsetem od Sony, jehož vydání je naplánováno na říjen.

Standardní Digital Edition Gran Turismo Sport vyjde na 1 600 korun a za předobjednávku dostanete Pace Car balíček a ingame kredity. Za digitální Deluxe edici zaplatíte 2200 korun a kromě Pace Car balíčku získáte milion kreditů a několik balíčků s kosmetickými úpravami aut a jezdce. V Gran Turismo Sport Collector’s Edition navíc najdete i miniaturu Mercedesu AMG GTS a příručku napsanou tvůrci z Polyphony Digital. Cenu této edice ovšem neznáme.

Gran Turismo Sport vychází 16. Listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama