samsung-nabidne-k-telefonum-rady-galaxy-s7-virtualni-bryle-gear-vr-za-polovinu-ceny
Novinka Samsung nabídne k telefonům řady Galaxy S7 virtuální brýle Gear VR za polovinu ceny

Samsung nabídne k telefonům řady Galaxy S7 virtuální brýle Gear VR za polovinu ceny

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 5. 2016 13:00

Jihokorejský Samsung připravil pro své zákazníky jarní akci. Od dnešního dne až do 4. června mohou zájemci o Galaxy S7 a S7 edge využít při jejich koupi zvýhodněné ceny brýlí Gear VR a vybavit se tak technologií pro virtuální realitu.

Reklama

Připraven je i exkluzivní obsah v celkové hodnotě 1 500 korun v podobě šesti samostatných aplikací, které pro ně budou po zaregistrování do Oculus Store k dispozici ke stažení.

„Virtuální realita je hlavním trendem na poli spotřební elektroniky a nositelných zařízení a my jsme připraveni našim zákazníkům zprostředkovat tuto jedinečnou zkušenost v opravdu výjimečné kvalitě a provedení,“ říká Roman Šebek, ředitel divize mobilních zařízení společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak. Zařízení pro virtuální realitu jsou stále více populární. Společnost Samsung letos na evropském trhu prodala již více než 300 000 brýlí Gear VR.

Telefony Galaxy S7 a S7 Edge se v Česku začaly prodávat 11. března, a to v černé (Black Onyx), bílé (White Pearl) a zlaté barevné variantě (Gold Platinum). Obě sedmičky mají ve výbavě nejen špičkový hardware, ze kterého se sluší vypíchnout výkonný procesor Exynos 8890 a dvanáctimegapixelový fotoaparát, ale lákají také na certifikaci IP68, tedy zvýšenou odolnost proti vodě a prachu.

Samsung nabídne k telefonům řady Galaxy S7 virtuální brýle Gear VR za polovinu ceny
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Samsung TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama