pro-samsung-galaxy-note-4-od-vodafonu-je-dostupny-android-marshmallow
Novinka Pro Samsung Galaxy Note 4 od Vodafonu je dostupný Android Marshmallow

Pro Samsung Galaxy Note 4 od Vodafonu je dostupný Android Marshmallow

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 5. 2016 09:00

Majitelé předloňského Galaxy Note 4 od Vodafonu mohou jásat. Pro tento smartphone byl v České republice uvolněn nový update, který systém povyšuje na verzi 6.0.1 Marshmallow. Zbylí operátoři na uvedenou aktualizaci teprve čekají, to stejné platí i pro modely z volného trhu.

Reklama

Nový firmware je šířen metodou OTA (over-the-air), nepotřebujete tedy kabelem telefon připojovat k počítači, ale stačí být v dosahu WiFi nebo mít aktivní mobilní data.

Majitelé Galaxy Note 4 (SM-N910F) se mohou po aktualizaci těšit na ještě vyladěnější systém, plynulejší animace uživatelského prostředí TouchWiz a nové funkce, mezi které patří například přepracované menu Air Command nebo rychlé spuštění poznámek po vytažení stylusu S Pen, což Note 4 přebírá od nástupce Note 5.

Dále je přítomen šetřící režim Doze, individuální nastavení oprávnění aplikací, chytré zobrazení informací na jedno tapnutí Now On Tap a další vychytávky.

Závěrem připomeňme, že zkušenější uživatelé nemusí čekat na oficiální OTA, ale nový firmware si mohou stáhnout ze stránek serveru SamMobile a přes Odin snadno flashnout už dnes.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama