v-priprave-je-prvni-all-in-one-pc-s-remix-os-vyrobi-ho-aoc
Novinka V přípravě je první all-in one PC s Remix OS. Vyrobí ho AOC

V přípravě je první all-in one PC s Remix OS. Vyrobí ho AOC

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 5. 2016 14:00

Na trh se ještě v letošním roce dostane all-in-one (vše-v-jednom) počítač s operačním systémem Remix OS, jehož základem je sice Android, avšak s logikou ovládání ve stylu klasických Windows.

Reklama

Podle serveru Liliputing.com chystaný počítač nabídne 23,8palcový displej s Full HD rozlišením 1 920 × 1 080 pixelů, čtyřjádrový procesor Amlogic S905, 2 GB operační paměti a 16 GB nebo 64 GB prostoru pro uživatelská data. Co se týče konektivity, chybět nemá například dvojice HDMI konektorů, čtyři konektory USB nebo RJ-45.

Remix OS má být zastoupen verzí 2.0, která je postavena na Androidu 5.1.1 Lollipop a vybavena vlastním uživatelským rozhraním uzpůsobeným pro ovládání myší a klávesnicí. Aplikace tak neběží jen v celoobrazovém režimu, ale klasicky v oknech o různé velikosti. Systém má hlavní panel, boční notifikační lištu, variaci na nabídku Start a Ovládací panely z Windows.

Součástí systému je také aplikační obchod Google Play a další aplikace Google – v Remix OS tak rozběhnete vše, co ve svém tabletu a telefonu s Androidem.

Počítač, na kterém pracují společnosti AOC a Jide, se má do prodeje dostat během léta. Jeho cenu ani přesnou dostupnost zatím neznáme.

V přípravě je první all-in one PC s Remix OS. Vyrobí ho AOC
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Liliputing

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama