bezdratovy-reproduktor-bose-soundtouch-10-v-prodeji
Novinka Bezdrátový reproduktor Bose Soundtouch 10 v prodeji

Bezdrátový reproduktor Bose Soundtouch 10 v prodeji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 5. 2016 09:00

V ČR se začíná prodávat reproduktor Bose SoundTouch 10, který lze jednoduše ovládat pomocí ovladače či mobilní aplikace a umožní vám poslouchat hudbu z internetových zdrojů i smartphonů a tabletů.

Reklama

I když je SoundTouch 10 malou „bedničkou“ s rozměry přibližně 21 × 14 × 9 cm, ozvučí podle výrobce bez problémů kuchyň, ložnici nebo menší obývací pokoj. I tento nejmenší člen rodiny SoundTouch obsahuje totiž patentovaný systém WaveGuide - „zvukovod“, který dokáže využít akustického tlaku i ve zpětném kmitu reproduktoru a tak zvyšuje jeho výkon a zároveň vytváří efekt prostorového zvuku.

Vše můžete řídit přiloženým dálkovým ovladačem, aplikací ve smartphonu nebo z vašeho počítače. Jednoduše si na šest předvolených pozic nastavíte podobně jako na autorádiu svá nejoblíbenější internetová rádia nebo jiné služby či playlisty, případně přiřadíte jednomu z tlačítek konkrétní album či skladbu. Jedním kliknutím pak aktivujete danou volbu. Kromě toho si samozřejmě můžete v telefonní aplikaci nebo počítači pustit jakýkoli jiný podporovaný zdroj hudby mimo předvolby.

Reproduktor Bose SoundTouch 10 je v tuzemských obchodech dostupný za doporučenou cenu 5 790 korun.

Bezdrátový reproduktor Bose Soundtouch 10 v prodeji
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Bose TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama