logitech-c925e-webova-kameru-s-rozlisenim-full-hd-idealni-pro-videokonference
Novinka Logitech C925e: webová kameru s rozlišením Full HD ideální pro videokonference

Logitech C925e: webová kameru s rozlišením Full HD ideální pro videokonference

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

6. 5. 2016 16:30 5

Společnost Logitech rozšířila svoji nabídku webových kamer o nový model C925e, který je podle slov výrobce vhodným řešením třeba pro profesionály provozující videokonference, ale i pro provoz livestreamů.

Reklama

Za poměrně rozumné peníze totiž dostaneme webovou kameru, která může běžet pod operačními systémy Windows, Linux či Mac OS a nabídne možnost natáčení videa v rozlišení Full HD (1920 × 1080 pixelů) při 30 snímcích za sekundu a funkce jako je automatické zaostřování nebo korekce obrazu při špatném osvětlení. Kamera zvládne snímat 78° zorné pole a má v sobě integrované také dva všesměrové mikrofony. 

Logitech C925e: webová kameru s rozlišením Full HD ideální pro videokonference
i Zdroj: PCTuning.cz

Kromě toho nabídne také kompresi H.264 a umožňuje využít funkci nazvanou privacy shade, díky níž můžeme nahradit snímané video třeba obrázkem a druhá strana vás tak nemůže sledovat v případě, že nechcete. Pro uchycení web kameře slouží univerzální klip pro notebooky a monitory. Webová kamera je také certifikovaná a kvalifikovaná pro využití v aplikacích jako je Skype for Business, Cisco Jabber, WebEx či Google Hangouts. 

Cena modelu C925e by se měla pohybovat okolo 99 dolarů. U nás by se tak kamera mohla objevit zhruba za 2 600 až 2 800 Kč. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama