vodafone-smart-prime-7-v-prodeji-nabizi-slusnou-vybavu
Novinka Vodafone Smart prime 7 v prodeji. Nabízí slušnou výbavu

Vodafone Smart prime 7 v prodeji. Nabízí slušnou výbavu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 5. 2016 08:00 1

Mezi zákazníky populární telefon Vodafone Smart prime 6 dostal nástupce. V ČR se od dnešního dne začal prodávat nový Smart prime 7. Láká na Android 6.0 Marshmallow, vylepšený design (nově je po okrajích zaoblené tvrzené sklo) a plnou podporu LTE. Cenu operátor Vodafone stanovil na 3 277 Kč.

Reklama

Za tyto peníze zákazník dostane pětipalcový HD displej, plnou podporu LTE (včetně specifické frekvence 900 MHz), čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 212 taktovaný na 1,3 GHz a 1 GB operační paměti. Uživatelská paměť je zastoupena 8 GB, telefon má ale slot na paměťovky, a to až do velikosti 128 GB.

Na zadní straně má Smart prime 7 hlavní osmimegapixelový fotoaparát (snímač Omnivision) s autofokusem a přisvětlovací diodou. Přední snímač má rozlišení pět megapixelů. Baterie s kapacitou 2 540 mAh by měla zajistit bezproblémovou denní výdrž.

Dále je ve výbavě obvyklá sestava funkcí včetně GPS, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth ve verzi 4.0 a NFC. Rozměry telefonu jsou 144 × 72,1 × 8 mm. Hmotnost je 128 gramů, Smart prime 7 je tedy o 28 gramů lehčí než jeho předchůdce. V telefonu je předinstalovaný Android ve verzi 6.0.1 Marshmallow.

Vodafone Smart prime 7 v prodeji. Nabízí slušnou výbavu
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama