nvidia-skryla-datum-odhaleni-prvnich-pascalu-do-hadanky-predstaveny-by-mohly-jiz-tento-patek
Novinka nVidia skryla datum odhalení prvních Pascalů do hádanky. Představeny by mohly již tento pátek

nVidia skryla datum odhalení prvních Pascalů do hádanky. Představeny by mohly již tento pátek

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

3. 5. 2016 16:00 14

Společnost nVidia se rozhodla, že mírně prověří a zároveň naláká některé redaktory technicky zaměřených webů a potažmo i samotné zákazníky tím, že ukryje datum vydání prvních modelů nové série grafických karet Pascal do puzzle, které rozeslalo ve formě kufříku vybrané hrstce redaktorů.  

Reklama

Puzzle, nebo spíše hlavolam je k vidění také na stránkách Order of 10. Tento název je příhodný vzhledem k tomu, že Pascal bude desátou generací grafik GeForce GTX, z čehož lze usuzovat, že se celá akce týká právě nových grafik. A proč se tato akce objevila zrovna nyní? Podle všech indícií totiž do oficiálního odhalení prvních dvou grafik s čipy architektury Pascal, kterými by se měly stát modely GeForce GTX 1080 a GTX 1070, zbývají už pouhé tři dny. 

nVidia skryla datum odhalení prvních Pascalů do hádanky. Představeny by mohly již tento pátek
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Všechny hádanky totiž vedou k zakódované zprávě, z níž vyplynul odkaz humanityshallbeenlightened na stránce Order of 10. Na této stránce je k vidění odpočet, který by mohl udávat právě datum představení nové generace grafik. Co se ale na prezentační akci, která se bude konat tento pátek, dozvíme, zatím není zcela jasné. Možná jde také pouze o pozvánku na tajnou akci pro onu vybranou skupinu novinářů. Nezbude nám tedy než vyčkat do 6. května, kdy se  jistě dozvíme více. 

Návod na vyřešení hádanky webu

GamerNexus

:

Zdroj: 1, 2, 3

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama