gigabyte-uvadi-na-trh-ctyri-mini-pc-serie-brix-s-rozhranim-thunderbolt-3
Novinka Gigabyte uvádí na trh čtyři mini-PC série Brix s rozhraním Thunderbolt 3

Gigabyte uvádí na trh čtyři mini-PC série Brix s rozhraním Thunderbolt 3

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

28. 4. 2016 10:30 2

Malé kompaktní počítače typu barebone se stávají stále populárnějšími, čehož si je vědomá i firma Gigabyte, která stále rozšiřuje svoji řadu Brix. Nyní přichází na trh hned se čtyřmi kompaktními počítači, které jsou zajímavé asi hlavně tím, že nabídnout rozhraní Thunderbolt 3 s konektorem USB typu C.

Reklama

Právě nabídkou tohoto rozhraní se jednotlivé systémy liší od svých předchůdců. Vyjma tohoto rozhraní všechny modely nabídnou také dva porty USB typu A, grafické výstupy HDMI a mini DisplayPort, gigabitový ethernetový port spravovaný čipem Intel či audio výstupy a vstupy kodeku Realtek ALC255. Ve všech provedeních najdeme také dva SO-DIMM sloty pro paměti DDR4 s kapacitou až 32 GB

Gigabyte uvádí na trh čtyři mini-PC série Brix s rozhraním Thunderbolt 3
i Zdroj: PCTuning.cz

 

K dostání budou celkem čtyři modely, z nichž BSi7T-6500 a BSi7HT-6500 nabídnou procesor Intel Core i7-6500U, zatímco GB-BSi5T-6200 a GB-BSi5HT-6200 budou osazené CPU Core i5-6200U. Rozdíl mezi modely T a HT tkví v možnosti instalace disků, kdy varianta s T nabídne M.2 slot pro SSD, zatímco model TH má navíc prostor pro 2,5palcové pevné disky či SSD. Dalším rozdílem je také integrace čtečky paměťových karet na čelní panel. 

Ceny nových mini-PC prozatím neznáme. 

Zdroj: eTeknix

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama