firma-ek-si-pripravila-blok-vodniho-chlazeni-pro-grafiku-radeon-pro-duo
Novinka Firma EK si připravila blok vodního chlazení pro grafiku Radeon Pro Duo

Firma EK si připravila blok vodního chlazení pro grafiku Radeon Pro Duo

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

26. 4. 2016 15:30 2

Teprve před několika desítkami minut stáhlo AMD informační embargo na svoji novou dvoučipovou grafiku Radeon Pro Duo se dvěma čipy Fiji. Tato grafika je v základu dodávána s AiO kapalinovým chladičem od Cooler Masteru. Pokud však chcete touto grafikou osadit vaši sestavu s kompletním vodníkem, budete moci využít blok, který si připravila slovinská firma EK. 

Reklama

Nový blok by mělo EK do své nabídky zařadit již v příštích dnech. Jedná se o full-cover block, který zabírá celou plochu PCB a chladí všechny komponenty karty. Jeho přesné specifikace zatím výrobce neodhalil, nicméně ze snímků je patrné, že výrobce zvolil široké kanálky pro vedení vody. Pro odvod tepla od čipů je základna vybavená také mřížkou s mikrokanálky. 

Firma EK si připravila blok vodního chlazení pro grafiku Radeon Pro Duo
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Ta prochází přes všechny nejvíce zatěžované komponenty včetně obou grafických čipů i s pamětmi a také napájecí kaskády. Výrobce nejspíše nabídne více provedení. Na obrázku je ale k vidění model s poniklovanou měděnou základnou a krytem z čirého plexiskla. Dočkáme se ale nejspíše i provedení s černým acetalovým krytem. Ceny obou bohužel zatím neznáme. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama