honor-v8-zname-vybavu-a-den-premiery
Novinka Honor V8: Známe výbavu a den premiéry

Honor V8: Známe výbavu a den premiéry

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 4. 2016 14:00

Databáze čínského telekomunikačního úřadu (TEENA) vyzradila výbavu modelu V8 od značky Honor. Hlavními prodejními argumenty nového smartphonu budou dvojitý fotoaparát a vysoký výkon.

Reklama

Jak upozorňuje web gsmarena.com, telefon bude na trh uveden ve verzích KNT-AL10, KNT-TL10 a KNT-AL20. Ale zatímco první dvě nabídnou stejnou výbavu (lišit se mají jen nabídkou barevných variant), třetí model bude mít jiný procesor, jemnější displej i větší uživatelské úložiště.

Smartphony s označením KNT-AL10 a KNT-TL10 by mimo jiné měly nabídnout osmijádrový čipset s taktem 2,3 GHz, 5,7palcový Full HD displej, 4 GB RAM a 32 GB paměti pro systém a uživatelská data. Baterie má mít kapacitu 3 400 mAh.

Co se týče nejlépe vybavené varianty KNT-AL20, tak u ní bychom se měli dočkat osmijádrového čipsetu s taktem 2,5 GHz, displeje s QHD rozlišením a 64 GB vnitřní paměti. Vyšší jemnost obrazovky předurčuje tento telefon pro použití s brýlemi virtuální reality.

Honor V8 se má prodávat v různých barvách včetně stále populárnějšího provedení „Rose Gold“. Oficiální představení smartphonu je naplánováno na 10. května.

Zdroj: GSMArena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama