acer-pripravuje-androidi-tablet-iconia-tab-10-a3
Novinka Acer připravuje androidí tablet Iconia Tab 10 A3

Acer připravuje androidí tablet Iconia Tab 10 A3

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 4. 2016 10:00

Server notebookcheck.net informuje, že Acer v průběhu června uvede na trh vylepšenou verzi svého tabletu Iconia Tab 10. Novinka rozhodně nebude konkurovat vrcholným modelům, ať už z vlastní stáje nebo konkurence, ale zamíří do nižší cenové kategorie, čemuž je samozřejmě podřízena také výbava. To však neznamená, že nebude mít čím zaujmout.

Reklama

Tablet přijde s 10,1palcovým displejem s technologií Precision, který bude možné ovládat pomocí prstů, stylusu i běžných tužek. Ochranná vrstva displeje s rozlišením 1 920 × 1 200 bodů by zároveň měla zabraňovat ulpívání otisků prstů.

Slušnou rychlost odezvy operačního systému Android 6.0 Marshmallow zaručí procesor MediaTek MT8163A (ARM Cortex-A53) a 2 GB operační paměti. Vnitřní úložiště má mít velikost 32 GB a chybět nemá slot pro paměťovky. Z další výbavy se sluší vypíchnout reproduktory Quadio, microHDMI port, fotoaparát s rozlišením 5 Mpx (čelní kamerka bude 2Mpx) či baterii s kapacitou 6 100 mAh a možnost bezdrátového streamování obsahu do domácího kina.

Jak už bylo v úvodu poznamenáno, Iconia Tab 10 A3-A40 se začne prodávat zhruba za dva měsíce. Cena by neměla překročit částku 200 eur (zhruba 5 500 Kč).

Acer připravuje androidí tablet Iconia Tab 10 A3
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: notebookcheck.net 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama