dostane-samsung-galaxy-note-6-procesor-snapdragon-823
Novinka Dostane Samsung Galaxy Note 6 procesor Snapdragon 823

Dostane Samsung Galaxy Note 6 procesor Snapdragon 823

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 4. 2016 11:00

Představení Samsungu Galaxy Note 6 sice ještě není na pořadu dne, ale už nyní se čile spekuluje o jeho výbavě. Oproti předchůdci má nový model přinést řadu vylepšení. Čekat můžeme výkonný hardware a možná i skenování duhovky pro bezpečnou autentifikaci uživatele a certifikaci IP68, tedy odolnost vůči vodě a prachu.

Reklama

Výbava připravovaného Galaxy Notu 6 má nabídnout opravdu hodně. Super AMOLED displej s ultrajemným QHD rozlišením má mít úhlopříčku 5,8 palce. Samozřejmostí bude podpora dotykového pera.

RAM by měla být porce 6 GB, dostupné má být také 64GB nebo 128GB úložiště + slor pro microSD karty. Hlavní fotoaparát nabídne po vzoru modelů S7 (edge) rozlišení 12 Mpx a kvalitní optickou stabilizaci obrazu.

K dispozici by měly být dvě procesorové varianty phabletu, v jedné nejspíše Samsung použije svůj vlastní čipset Exynos, druhá pak pravděpodobně nabídne čip Snapdragon 823 od Qualcommu se čtyřjádrovým procesorem. Není bez zajímavosti, že stejný hardware by měl používat i smartphone LG G Flex 3.

Chystaný Samsung Galaxy Note 6 spatří světlo světa v září během akce IFA v Berlíně, kde se jihokorejský výrobce věnuje právě řadě Note.

Dostane Samsung Galaxy Note 6 procesor Snapdragon 823
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: SamMobile

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama