huawei-p9-vip-servis-a-zdarma-naramek-talkband-2
Novinka Huawei P9: VIP servis a zdarma náramek TalkBand 2

Huawei P9: VIP servis a zdarma náramek TalkBand 2

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 4. 2016 15:00

První tuzemští prodejci zařadili do své nabídky nový top smartphone od společnosti Huawei, který byl představen teprve minulou středu v Londýně. Lidé, kteří si novinku objednají v rámci předobjednávky, dostanou k telefonu zdarma náramek TalkBand B2 v hodnotě 4 499 korun. Výrobce láká také na rozšířený VIP servis: zákazníkům při zakoupení mobilu v rámci oficiální distribuce garantuje například tříletou záruku a neméně potěší i možností výměny rozbitého displeje do tří měsíců od zakoupení, a to bez udání důvodu.

Reklama

Pojďme si v krátkosti připomenout, co Huawei P9 zákazníkům, kteří si jej předobjednají, všechno nabídne. V útrobách telefonu se ukrývá osmijádrový procesor Kirin 955, u kterého jsou čtyři jádra taktována na 2,5 GHz a další čtyři na 1,8 GHz. K dispozici jsou dále 3 GB operační paměti,32GB úložný prostor a slot na paměťové karty.

Co se týče displeje, tak použit byl 5,2palcový panel, který nabízí rozlišení 1 920 × 1 080 obrazových bodů, což je i dnes naprosto dostatečující. Čelní fotoaparát má rozlišení osm megapixelů, vzadu se pak nachází rovnou dva foťáky – jeden snímač se stará o zachycení barev, druhý pak o získání co nejvěrnějších detailů snímaného obrazu – toho výrobce docílil tak, že použil monochromatický modul. K dosažení co nejvyšší kvality poslouží také režim trojitého ostření.

Veškerý hardware se ukrývá ve špičkově zpracovaném těle z leteckého hliníku. Rozměry telefonu jsou 145 × 70,9 × 6,95 mm, hmotnost činí 144 gramů. Vše běží pod operačním systémem Android 6.0 Marshmallow, na kterém je naroubována nadstavba EMUI 4.1.

V Česku je Huawei P9 dostupný v barevných variantách Titanium Gray a Mystic Silver za doporučenou maloobchodní cenu 14 990 Kč.

Huawei P9: VIP servis a zdarma náramek TalkBand 2
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama