samsung-galaxy-tabpro-s-dorazil-do-ceska-ceny-startuji-na-30-000-kc
Novinka Samsung Galaxy TabPro S dorazil do Česka, ceny startují na 30 000 Kč

Samsung Galaxy TabPro S dorazil do Česka, ceny startují na 30 000 Kč

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 4. 2016 11:00

Do České republiky dorazil dvanáctipalcový tablet Samsung Galaxy TabPro S. Špičkově vybavený model, který láká na procesor Core M a především skvělý AMOLED displej, je možné pořídit za zhruba 30 tisíc korun. Vyplývá to z informací nákupního rádce Heureka.cz.

Reklama

Samsung Galaxy TabPro S si odbyl premiéru letos v lednu na veletrhu spotřební a výpočetní techniky CES, který se konal v Las Vegas. Původně se předpokládalo, že bude stát okolo 25 000 Kč, ale aktuální nabídky ukazují, že případní zájemci budou muset sáhnout hlouběji do kapsy. Předobjednávky začínají na částce 30 000 Kč.

Tablet je postaven na pasivně chlazeném procesoru Intel Core M (dvě jádra taktovaná na 2,2 GHz), který má k dispozici 4 GB operační paměti a 128GB SSD úložiště. Tato výkonná sestava je uschována v těle s tloušťkou pouze 6,3 mm a hmotností 693 gramů.

Největším tahákem Galaxy TabuPro S je ovšem displej. Jako první tablet s Windows totiž nabízí Super AMOLED obrazovku a to rovnou s úhlopříčkou dvanáct palců a vysokým rozlišením 2 160 × 1 440 pixelů. Ve výbavě dále najdeme WiFi nejrychlejšího standardu 802.11ac, NFC, Bluetooth 4.1 a podporu navigačních standardů GPS a GLONASS.

Jsou tu také dva fotoaparáty, oba s rozlišením 5 Mpx, ten zadní je navíc s automatickým ostřením. O přísun energie se stará akumulátor s kapacitou 5 200 mAh – výrobce tvrdí, že umožní na jedno nabití až 10,5 hodiny provozu tabletu.

Samsung Galaxy TabPro S je vybaven operačním systémem Windows 10. Volitelně k němu bude možné dokoupit dokovací stanici s HDMI a USB porty.

Samsung Galaxy TabPro S dorazil do Česka, ceny startují na 30 000 Kč
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama